dia 5 Merzouga – Erfoud. 60 Km esmorzar en el mateix hotel Tombouctou i comiat de les dunes. Tornarem a introduir-nos en elles per a veure els diferents tons de la sorra segons la llum del sol i a l'hora prevista ens dirigirem cap a la població de Erfoud on menjarem en el Restaurant Des Dunes. Podrem degustar entre altres plats, les pizzes que gens ha d'envejar a les autèntiques italianes. Després de tant desert, apeteix una tarda lliure per a un relax en la Kasbah Xaluca. Banyar-se en la piscina, gaudir del Jacuzzi, Hamman “ Bany Turc “ o un bon massatge en l'hotel. Per als més inquiets, tindran la possibilitat d'efectuar sortides en Quads amb guia expert per les dunes dels voltants de l'hotel (serveis opcionals). Sopar i allotjament.

dia 6 Erfoud – Boumalne Dades. 210 Km. esmorzar i partida cap a les gorges del Todra i les del Dades. Avui recorrerem la ruta dels monuments, uns 60 Km de pista i la resta d'asfalt fins a arribar per a menjar en el Restaurant de les gorges del Todra. Despres de dinar visitarem les del Dades i ens allotjarem en l'impressionant i nou Hotel Xaluca Dades 4 *. Sopar i allotjament.

dia 7 Boumalne Dades – Fes 550 Km. Matinarem per a emprendre després de l'esmorzar el llarg recorregut que ens durà fins a Fes. Pujarem per l'alt Atlas passant per Ifrane, coneguda com la “ petita Suïssa “. Creuarem pels boscos de Cedres gegants i amb una mica de sort podrem donar de menjar a una colònia de micos. Menjar de pic-nic durant el trajecte. Arribada A Fes. Sopar i allotjament en un RIAD de dintre de la Medina o en Hotel de *5 .

dia 8 Fes – Nador 332 Km. Visitarem Fes amb un guia titulat per a conèixer la Medina amb els seus 9.204 carrers. Aquesta és una medina de les més autèntiques i mes ben conservades del món àrab. A Fes podrem efectuar compres de pell i artesania. Esmorzar i sortida cap a Nador para efectuar l'embarcament.

dia 9 Arribada al port d'Almería. Fi del viatge i comiat. Us esperem de tornada a tots per a descobrir altres rutes i paisatges.

SERVIÀ DESERT