Els nostres viatges inclouen tot tipus de rutes en la naturalesa: Desert o muntanya. Diferents terrenys, diferents paisatges. Rutes per a gaudir de la conducció i rutes per a gaudir del paisatge. Rutes fins a arribar a una població o ciutat programada amb la possibilitat de ser visitada acompanyats per un guia titulat. Rutes més curtes per a disposar de temps lliure i gaudir dels magnífics hotels. Rutes més llargues per als més aventurers.

A més a més, a Servià Desert disposem de cursos de conducció i cursos de perfeccionament de la mateixa i oferim la possibilitat d’efectuar sessions d’entrenament per professionals i aficionats del tot terreny.

A QUI VA DIRIGIT ELS NOSTRES SERVEIS

A Servià Desert pensem que els nostres serveis van dirigits a tots els públics en general, sense excepcions. Des de famílies amb nens de qualsevol edat, fins a grups d’amics que desitgin viure aquesta experiència en exclusiva (sols, sense mesclar a una altra gent), parelles, etc. També treballem directament amb empreses, organitzem activitats d’incentius o de fidelització amb els seus clients.

Les nostres activitats s’organitzen adaptant-nos a cada cas segons les necessitats dels nostres clients, pel que podem programar des de tranqui-les  rutes de passeig pel desert ( ideals per famílies o parelles )

fins a activitats que requereixen un major esforç, per gent amb una major preparació, totes elles sempre amb les garanties de total seguritat que ofereixen els nostres anys d’experiència en el sector.

A servià desert ens adaptem a les necessitats de cada client i li proposem la millor solució per les característiques del viatge, edat, condició física, etc.

SERVIÀ DESERT