dia 1 Almería. Ens trobem a Almería a les 8 de la nit per a l'embarcament cap a Nador.

dia 2 Nador – Missour – Er Rachidia – Erfoud. 600 Km Desembarcament i aduana. A la sortida de Nador prendrem rumb Sud per carreteres de diferents amplàries i estats fins a arribar A Rich i les goles del Ziz. Després de Er Rachidia entrarem en la vall del Ziz amb més de 10 milions de palmeres fins a arribar a la Kasbah Xaluca 4 * catalogada com única al Marroc per les seves peculiars característiques. Sopar i allotjament.

dia 3 Erfoud – Erg Chebbi. 85 Km Després de l'esmorzar prendrem una pista paral·lela a la frontera d'Algèria, utilitzada en part pel dakar. Veurem les pedreres de fòssils marins, amb més de 360 milions d'anys. Menjarem en un oasi i ens dirigirem a les majestuoses dunes del Erg Chebbi. Canviarem els 4x4 per dromedaris i pujarem a l'alt de les dunes per a contemplar una magnifica posta de sol. De retorn al bivouac, prendrem possessió de la nostra haima (botigues de pèl de dromedari usades pels nòmades) per a després sopar i contemplar les estrelles.

dia 4 Erg Chebbi – Merzouga. 70 Km esmorzar i pista sorrenca amb introducció en les dunes. Visita al mercat de Rissani, lloc de proveïment i mercadeig de les tribus i nòmades de la regió. Curiós el pàrquing de rucs. Menjar en l'Hotel Tambouctou, el mateix lloc on dormirem aquesta nit. Tarda a escollir entre sol i piscina o dunes per als més atrevits. Al capvespre visita a Khamliya, poblat de gent originària de Mali, que ens obsequiessin amb les seves danses i te. Retorn a l'hotel per al sopar.

següent >

SERVIÀ DESERT